Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η κλήρωση της Γιουβέντους στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι ήρθαν σε επαφή με τον Πάβελ Νέντβεντ, για να τους δώσει τις πρώτες εκτιμήσεις του σχετικά με την προσεχή αντίπαλο της «Μεγάλης Κυρίας», τη Μπάγερν Μονάχου.

«Η κλήρωση δεν είναι καλή για τη Γιουβέντους. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα πολύ δυνατή, η οποία δεν χάνει εύκολα. Η Μπάγερν είναι πολύ έμπειρη ομάδα, με παίκτες ικανότατους και διψασμένους για διακρίσεις. Περιμένω δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια για τη Γιουβέντους, τα οποία θα δείξουν τις πραγματικές δυνατότητές μας», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Τσέχου.

Στη συνέχεια ο Νέντβεντ, ο οποίος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Γιούβε», έκανε μια σύγκριση ανάμεσα στην ομάδα του και τους Βαυαρούς. «Σε πολλά σημεία μοιάζουμε πολύ. Και οι δύο είμαστε πολύ οργανωμένες ομάδες, με παίκτες που δεν τα παρατάνε ποτέ. Στηριζόμαστε στη δύναμή μας, αλλά έχουμε και παίκτες ικανότατους και τεχνίτες. Για αυτό το λόγο θεωρώ πως τα δύο παιχνίδια θα είναι πολύ ενδιαφέροντα, θεαματικά και δυνατά», τόνισε ο Νέντβεντ.

Κλείνοντας, ο Νέντβεντ έδειξε πως έχει εμπιστοσύνη στην… κατασκοπία του Αντόνιο Κόντε. «Ο Κόντε θα παρακολουθήσει τη Μπάγερν, θα αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού της και θα προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες μας. Είμαι σίγουρος πως θα βρει τα αδύνατα σημεία των Βαυαρών και τον τρόπο να τα εκμεταλλευτούμε», σημείωσε ο Πάβελ Νέντβεντ.

Πηγή:sport-fm.gr