Το όνειρο του Γιούρι Λοντίγκιν να κληθεί στην Εθνική ανδρών έγινε πραγματικότητα. Ο νεαρός τερματοφύλακας της Ξάνθης έχει κάνει καλές εμφανίσεις και έπεισε τον Φερνάντο Σάντος να τον καλέσει για το ματς με τη Βοσνία. Ο ίδιος δήλωσε πως θα προσπαθήσει να δώσει ό,τι έχει για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της ενώ τόνισε πως η Εθνική ανδρών είναι πολλά σκαλιά πιο πάνω από τις μικρές Εθνικές που έχει περάσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιούρι Λοντίγκιν:

«Είμαι πανευτυχής για την κλήση μου. Όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να καλείται στην Εθνική Ανδρών. Από κει και πέρα και πάλι θα πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σάντος για την τιμή που μου έκανε. Θα προσπαθήσω να δώσω ό,τι έχω και μπορώ και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Το περιβάλλον των Εθνικών Ομάδων το γνωρίζω καθώς ήμουν στέλεχος στις μικρότερες, αλλά η Εθνική Ανδρών είναι σκαλοπάτια πιο πάνω και είναι μια επιτυχία για μένα. Θα έχω και την ευκαιρία να συναντήσω πάλι τους συμπαίκτες μου στις Ελπίδες τον Κώστα Φορτούνη και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη».

Πηγή: sport-fm.gr