Ενόψει του καλοκαιριού και μεταγραφικής περιόδου, η παρουσία του Φερνάντο Κοσεντίνο στο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα άναψε «φωτιές». Ως μάνατζερ των Λέτο και Ρουίς, επανήλθαν στο προσκήνιο τα ενδεχόμενα αναθέρμανσης ενδιαφέροντος από τον Ολυμπιακό, όχι μόνο για τους δύο… γνωστούς πελάτες του, αλλά και για τους άλλους παίκτες που εκπροσωπεί ο Κοσεντίνο.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά και την επίσκεψη του Κοσεντίνο;

Πρώτα απ’ όλα και από τις δύο πλευρές προκύπτει ότι ο Αργεντινός ήθελε να κάνει μία συνάντηση μετά τη ρήξη στις σχέσεις το καλοκαίρι λόγω της υπόθεσης Ρουίς και μία γενική αναφορά σε παίκτες εν όψει καλοκαιριού.

Θα πρέπει να θεωρούμε σίγουρο ότι έχει μεταφέρει στον Ολυμπιακό πως ο Λέτο θέλει να επιστρέψει, αλλά πέραν των ιδιαιτεροτήτων της υπόθεσής του, υπάρχει και το πρόβλημα του τραυματισμού του και το ερωτηματικό για το πότε και πώς θα επανέλθει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση στον Ολυμπιακό θα εξετάσουν την υπόθεσή του αν και –από την πρώτη στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίστεί- ότι οι πιθανότητες είναι περιορισμένες.

Κατά την πλευρά του παίκτη, τον επόμενο μήνα θα ξέρει αν θα μπορέσει να ξαναπαίξει σε υψηλό επίπεδο. Για τον Ρουίς, πράγματι η Σαν Λορέντσο ζητάει πολλά λεφτά, αλλά φαίνεται ότι περιμένει πρόταση μόνον από ιταλική ομάδα.

Αν δεν γίνει, τότε θα τεθεί μία άλλη φόρμουλα προς συζήτηση στον Ολυμπιακό και τη Σαν Λορέντσο, να έρθει στην Ευρώπη, να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να… διαφημιστεί.

Μία φόρμουλα με δανεισμό και οψιόν αγοράς ή και συνιδιοκτησία, με τα δικαιώματά του και να αποφασίσουν οι δύο σύλλογοι αν τους ενδιαφέρει.

Και σε ό,τι αφορά στον Σάχα, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κάθετοι ότι δεν ενδιαφέρονται, στη δε Αργεντινή παίρνει 1,6 εκατ. δολάρια.

Πηγή: sport-fm.gr