Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση της Τσέλσι στα προημιτελικά του Europa League, δήλωσε ο Πετρ Τσεχ, μετά τη λήξη του αγώνα με τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

«Είναι μια μεγάλη νίκη γιατί στοχεύαμε στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να μείνουμε εκτός συνέχειας από τώρα. Εμείς κάναμε τη ζωή μας δύσκολη, μετά την ήττα στο Βουκουρέστι.

Όταν έγινε το 1-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ξέραμε ότι πρέπει να πετύχουμε άλλα δύο γκολ. Ωστόσο, έχοντας κάνει κάτι αντίστοιχο στο προηγούμενο παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, ξέραμε ότι μπορούμε να το κάνουμε και τώρα» τόνισε ο Τσέχος τερματοφύλακας.

Αναφερόμενος στον Φερνάντο Τόρες, σχολίασε: «Δουλεύει σκληρά και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε. Ήταν κρίμα που δεν σκόραρε και από το σημείο του πέναλτι, αλλά το σημαντικό είναι ότι η ομάδα πέτυχε τα τρία γκολ που χρειαζόταν.

Είμαστε σε ένα σημείο, που κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός. Κυνηγάμε τουλάχιστον την τρίτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, συνεχίζουμε στο Κύπελλο, αλλά και στο Europa League. Κάποιες φορές δεν είναι εύκολο, αλλά συνεχίζουμε».

Πηγή: sport-fm.gr