Είναι η αποκάλυψη του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης, όπου τερμάτισε πάνω από τη Μίλαν και δεν σταμάτησε την πορεία της ούτε με αντίπαλο την Πόρτο.

Η Μάλαγα, σύμφωνα με τον Ζούλιο Μπαπτίστα, κατάφερε, πανάξια, να βρεθεί στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και σκοπεύει να συνεχίσει να εκπλήσσει τους φιλάθλους.

«Κανείς δεν μας υπολόγιζε στην αρχή, αφού οι περισσότεροι θεωρούσαν πως δεν θα καταφέρναμε να περάσουμε ούτε στους ομίλους.

Με την αποψινή νίκη μας αποδείξαμε πως οι δυνατότητες της ομάδας είναι απεριόριστες. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία μας αυτή. Την αξίζαμε όλοι μας», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Βραζιλιάνου στο ιταλικό κανάλι «Mediaset Premium».

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στην Πόρτο, ο έμπειρος επιθετικός στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση των συμπαικτών του. «Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά. Θα έλεγα πως μας πήρε μισή ώρα για να βρούμε τον εαυτό μας.

Από το σημείο εκείνο και μετά, όμως, πήραμε τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και καταφέραμε να πετύχουμε τα δύο γκολ που χρειαζόμασταν, παίρνοντας μια μεγάλη, αλλά και δίκαιη πρόκριση. Οι συμπαίκτες μου έπαιξαν εξαιρετικά και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια», τόνισε ο Μπαπτίστα.

Για τη συνέχεια του θεσμού, ο Βραζιλιάνος έδειξε να μην φοβάται κανέναν. «Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους πάντες. Δεν έχω προτιμήσεις στην κλήρωση. Μάλλον οι άλλες ομάδες πρέπει να εύχονται να μας αποφύγουν. Θα είμαστε πολύ σκληρό… καρύδι», σημείωσε ο Ζούλιο Μπαπτίστα.

Πηγή: sport-fm.gr