Να χρησιμοποιήσει τον Λόρενς πίσω από τον Αθανασιάδη σκέφτεται ο Γιώργος Δώνης για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει και ο Γιώργος Δώνης φαίνεται να καταλήγει στο σχήμα του ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» προβληματίζεται για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο, Σαλπιγγίδη, άρα και τον τρόπο που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας και γενικότερα την επιθετική της λειτουργία.

Ο παίκτης που θα… λύσει τα χέρια του Δώνη φαίνεται να είναι ο Λόρενς ο οποίος και σε προηγούμενα παιχνίδια έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει αγωνιζόμενος πίσω από τον επιθετικό, καταφέρνοντας –μάλιστα- να «δένει» την μεσαία γραμμή με την επίθεση.

Χθες ο Δώνης δοκίμασε ένα σχήμα το οποίο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι και αυτό που θα ξεκινήσει κατά του τριφυλλιού με μόνη αλλαγή του Λόρενς. Στη χθεσινή δοκιμή ο Ιρλανδός αγωνίστηκε στη θέση του Λαζάρ στη μεσαία γραμμή.

Στα άκρα έχει ενδιαφέρον ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αναμένεται να ξεκινήσουν οι Καμαρά και Ολίσε. Οι δύο πιο γρήγοροι της ομάδας, οι παίκτες που ακόμη θέλουν μία καλύτερη προσαρμογή, αυτοί βέβαια που διαθέτουν και την καλύτερη ατομική ενέργεια.

Ο Ιτάντζ θα είναι στο τέρμα, έχοντας και πάλι μπροστά του τους Κατσουράνη – Σίλντενφελντ. Αριστερά στην άμυνα σίγουρος θεωρείται ο Λίνο, ενώ δεξιά τον πρώτο λόγο έχει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Στο κέντρο και στους χαφ του άξονα δοκιμάστηκαν χθες οι Κάτσε – Λάζαρ, δίδυμο που έχει παίξει πολλές φορές μαζί.

Πηγή: sport-fm.gr