Μετά από μια μακρά θητεία στο Καμπιονάτο, ο Τζανλούκα Κούρτσι αποφάσισε να μεταναστεύσει. Ο πρώην τερματοφύλακας της Ρόμα, της Σιένα, της Σαμπντόρια και νυν της Μπολόνια, δεν προτίθεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και εξετάζει μόνο προτάσεις που προέρχονται από το εξωτερικό. Αυτό αποκάλυψε ο μάνατζερ του τερματοφύλακα, Σιλβάνο Μαρτίνα, μιλώντας σε ιστοσελίδα της Ρόμα.

«Ακούστηκε πως ο Κούρτσι ενδιαφέρει την Ίντερ, αλλά αυτό δεν μου προκύπτει. Τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα, η ομάδα του Μιλάνου δεν έχει κάνει καμία προσέγγιση, ούτε στον παίκτη, ούτε σε εμένα. Αλλά για να μιλήσουμε και πιο γενικά, καμία ομάδα της Ιταλίας δεν έκανε κίνηση για τον πελάτη μου. Μόνο από το εξωτερικό έχουμε δεχτεί κρούση», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνα.

Στη συνέχεια ο μάνατζερ του Ιταλού γκολκίπερ αποκάλυψε πως έχει έρθει σε επαφή με τον ΠΑΟΚ. «Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει υπάρξει κουβέντα, χωρίς να έχουμε κάνει κάποια λεπτομερή συζήτηση. Ακόμα είναι νωρίς για να πω κάτι με βεβαιότητα, αλλά νομίζω πως ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Κούρτσι», ήταν τα λόγια του Σιλβάνο Μαρτίνα.

Πηγή: sport-fm.gr