Στην τακτική «μάδημα της μαργαρίτας» θα προσφύγουν στην ΑΕΚ με την περίπτωση του Γιάννη Κοντοέ. Θα παίξει ή δεν θα παίξει στο κρίσιμο ματς με τον Άρη ο 27χρονος αμυντικός;

Ο Γιάννης Κοντοές επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Έβαλντ Λίνεν ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τον Άρη για την 18η αγωνιστική της Σουπερλίγκας. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο ακούγονται αφού την Δευτέρα (21/1) εκδικάζεται η προσφυγή του παίκτη για τα χρήματα που του οφείλονται.

Ο Γερμανός τεχνικός συναντήθηκε με τους Γκερέιρο, Ρίκκα, Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή και Πετρόπουλο προκειμένου να δει τι κλίμα υπάρχει στην περίπτωση που επιλέξει να ξεκινήσει τον Κοντοέ και να μην το διαταράξει. Δεν είναι καιρός τώρα να χαλάσει αυτό μέσα στα αποδυτήρια καθώς τώρα είναι που χρειάζεται ηρεμία και συσπείρωση από όλους.

Οι παίκτες του ανέφεραν πως δεν είναι σωστό να αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι από την στιγμή που τη Δευτέρα (21/1) εκδικάζεται η προσφυγή του Κοντοέ. Δεν θα είναι δίκαιο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι κάνουν υπομονή τόσο καιρό. Επί της ουσίας, επισήμαναν πως το καλύτερο για όλους θα είναι ο Κοντοές να αποσύρει την προσφυγή του και να μείνει στην Ένωση τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr