Τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού Βόλου θα φοράει ο Πάτρικ Ογκουνσότο από τον Ιανουάριο και μετά, όπως αποκάλυψε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Μιλώντας μετά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου και το 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην ενίσχυση της ομάδας του με τον 29χρονο επιθετικό.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου. Είχαμε δυο αγώνες στο Βόλο και εδώ σήμερα. Στο Bόλο μείναμε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης και ξέραμε ότι θα τη διεκδικήσουμε. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά και είχαμε πει ότι θα πάμε μέχρι το τέλος όσο είμαστε στο γκολ. Παρά το γκολ στο δεύτερο λεπτό, προσπαθήσαμε. Σε εκείνο το σημείο άλλες ομάδες θα λύγιζαν. Είχαμε καλή στρατηγική, όσο ήταν γκολ είχαμε πει ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση. Πετύχαμε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και ξέραμε ότι θα μας πιέσει ο Ατρόμητος. Πέτυχε ένα γκολ από στημένη φάση και είχε την ευκαιρία με τον Κούτσι. Από τη στιγμή που έγινε εκεί το φάουλ, έχουμε βάλει πολλά γκολ και βάλαμε και αυτό για να έρθει η πρόκριση.

Αξίζαμε την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που τα τελευταία δυο χρόνια είναι στον τελικό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου με τα προβλήματά μας και καλές γιορτές. Τώρα να ξεκουραστούμε και βλέπουμε. Να μην πετάμε στα σύννεφα. Ούτε μια νίκη σε πάει στον παράδεισο ούτε μια ήττα στην κόλαση. Μια νίκη δε σε κάνει μεγάλη ομάδα και μια ήττα δε σε μικραίνει. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια. Η ομάδα αυτή χτίστηκε τον Σεπτέμβριο. Άλλα είναι τα προβλήματα που μπορούμε να κοιτάξουμε αυτή τη στιγμή. Η πρόκριση ίσα ίσα θα δώσει ενθάρρυνση και θα κάνει τον κόσμο του Βόλου υπερήφανο».

Για την ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου: «Οι μεταγραφές του Μπρέσκα και του Σολάκη έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Ο Μπρέσκα είναι ένας παίκτης που τον χρειαζόμαστε, όπως και τον Σολάκη. Πιστεύω, όμως, ότι η καλύτερη μεταγραφή είναι ο Μπακαγιόκο. Να πούμε ότι έχει υπογράψει και ο Ογκουνσότο, άντε να γίνουν 1-2 μεταγραφές ακόμα. Έχουμε καλό υλικό, τους πιστεύω τους παίκτες, αυτοί πιστεύουν σε μένα και θα δούμε. Είναι διαφορετικό το κύπελλο από τη Football League».

Πηγή: sport fm