«Μακελειό» στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο. Αυτή τη φορά, η διαμάχη είναι μεταξύ του Μουρίνιο και του Κασίγιας με το… μπαρούτι πλέον να μυρίζει σε κάθε γωνιά στο Μπερναμπέου.

Μιας και μετά την ήττα της «βασίλισσας» από τη Θέλτα με 2-1 στο πρώτο ματς για τους «16» του Κυπέλλου, οι σχέσεις των δύο ανδρών κλονίστηκαν και πάλι.

Καθώς ο Ικέρ Κασίγιας, σύμφωνα με την «Marca», απάντησε κατά την διάρκεια της προπόνησης στον Ζοσέ Μουρίνιο, για τα όσα χρέωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στους παίκτες του, μετά τον αγώνα στο Βίγκο. «Ότι έχεις να πεις για τους παίκτες, να τα λες ευθέως σε εμάς και όχι στον Τύπο», φέρεται να είπε ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης στον προπονητή του, ο οποίος είχε δηλώσει πως αρκετοί ποδοσφαιριστές του έκαναν ότι να’ ναι στο συγκεκριμένο παιχνίδι με μερικούς εξ αυτών να μην θέλουν καν να παίξουν.

Ρόλο πυροσβέστη ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, που στην προσπάθεια του να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε δύο ισχυρές προσωπικότητες, στήριξε δημόσια τον Μουρίνιο ενώ ανέφερε πως ο Κασίγιας, «Είναι ένας από τους μεγαλύτερους αρχηγούς στην ιστορία της ομάδας. Ένας ζωντανός θρύλος».

Πηγή: sport-fm.gr