Στον απόηχο του επεισοδίου που είχε με τον γυμναστή της ομάδας ο Γιώργος Κατίδης και τον έθεσε εκτός πλάνων για το αποψινό ματς, η ΑΕΚ παίζει απόψε για τη ζωή της απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr).

Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι αναγκαία, προκειμένου η «Ένωση» να ανασάνει ξεκολλώντας από την τελευταία θέση της βαθμολογίας όπου βρίσκεται από την αρχή του πρωταθλήματος, αλλά και για να απομακρυνθούν οι αμφιβολίες που φέρονται να έχουν οι υποψήφιοι επενδυτές για το αγωνιστικό κομμάτι.

Ανατροπή πλάνων

Ο Έβαλντ Λίνεν δεν λέει να ησυχάσει… Δεν έφτανε η τιμωρία του πολύτιμου Κορδέρο, ούτε ο τραυματισμός του έμπειρου Λαγού, χθες υποχρεώθηκε να διαγράψει από τα πλάνα του και τον Κατίδη. Τη θέση του νεαρού φορ πιθανότατα θα πάρει ο Παυλής, αφού ο Κατσικοκέρης είναι εκτός αποστολής, ενώ ο Φουρτάδο προορίζεται για τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, η αναγκαστική λύση του δεξιοπόδαρου Αρκούδα προωθείται για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο (ξεχασμένος επί Λίνεν) Ρίκκα αναμένεται να προτιμηθεί από τον Γιάγκο ως δεύτερος αμυντικός μέσος.

Έτσι η πιθανότερη σύνθεση της ΑΕΚ στο 4-2-3-1 των τελευταίων αγωνιστικών είναι η ακόλουθη: Κωνσταντόπουλος, Αρκούδας, Βλάχος, Κοντοές, Κουτρουμπής, Φέτσης, Ρίκκα, Γκερέιρο, Φούντας, Φουρτάδο, Παυλής. Στην αποστολή έχουν κληθεί ακόμη οι Αραμπατζής, Γιάγκο, Κοτσαρίδης, Σταματής, Γροντής και Τσούπρος.

Οι .. πολύ αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για περίπου 10.000 φιλάθλων στο ΟΑΚΑ. Είναι ωστόσο αμφίβολο αν το εργάσιμο της ημέρας και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες επιτρέψουν σε τόσο κόσμο να μεταβεί στο Μαρούσι.

Η προϊστορία είναι σύμμαχος της ΑΕΚ, καθώς σε 17 εντός έδρας αγώνες με τον ΠΑΣ έχει κερδίσει 14 φορές, ενώ δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα κι ένα με νίκη των Ηπειρωτών.

Πιθανή αναβολή στις επαφές με τους παίκτες

Αναβολή για κάποιες μέρες είναι πιθανό να πάρουν οι συζητήσεις με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ για τα χρήματα που τους οφείλονται. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την κρισιμότητα των αγώνων που ακολουθούν, αφού είναι πιθανό η πρόταση για «κούρεμα» των χρεών απέναντι στους ποδοσφαιριστές να διαταράξει το κλίμα στην ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr