Σε αναζήτηση φόργουορντ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αφού οι πιθανότητες να έρθει στην Ελλάδα ο Τζέισον Καπόνο είναι λιγοστές. Ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας του, που έχει παρουσιάσει επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της. Βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κι εκτιμάται πως δύσκολα θα φύγει από τις ΗΠΑ τώρα, μετά από ένα τόσο σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, τη στιγμή που θέλει να βρίσκεται και δίπλα στα δίδυμα κοριτσάκια που είχε φέρει η σύζυγός του στον κόσμο τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι «πράσινοι» ήδη εξετάζουν την αγορά για τις διαθέσιμες λύσεις. Ασφαλώς αν ο Καπόνο ενημερώσει πως μπορεί να έρθει στην Ελλάδα, η αναζήτηση θα σταματήσει, αλλά αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, τουλάχιστον όχι άμεσα. Μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάζονται είναι κι αυτή του Ρασουάλ Μπάτλερ (33χρ., 2,01μ.), που ήταν στα υπόψη προτού καταλήξει ο Αργύρης Πεδουλάκης στον Καπόνο.

Δύσκολα ο «Σόφο», μέσα ο Μπανκς

Ένα πρόβλημα στο πέλμα αναμένεται να κρατήσει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη εκτός μάχης για το κρίσιμο ματς με την Καντού στην Ιταλία την Παρασκευή. Αισιοδοξία υπάρχει για τη συμμετοχή του Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί από την περασμένη εβδομάδα, ενώ λιγότερες πιθανότητες να προλάβει έχει ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, που έχει υποστεί θλάση. Νέο πρόσωπο στη δωδεκάδα θα είναι ο Μάρκους Μπανκς, που αφήνει καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις.

Πηγή: sport-fm.gr