Δεν απογοητεύεται, παρά την αναπάντεχη ήττα της ομάδας του από την Αταλάντα με 3-2, ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο προπονητής της Ίντερ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα, αλλά έδειξε πως αυτή η ήττα τον έχει πεισμώσει και τον έχει κάνει ακόμα πιο αποφασιστικό.

Η εύκολη νίκη της Γιουβέντους μέσα στην Πεσκάρα με 6-1, υποχρέωνε την Ίντερ να αγωνιστεί στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα για ένα μόνο αποτέλεσμα. Με νίκη θα παρέμενε πίσω από τη «Μεγάλη Κυρία» με ένα βαθμό. Η Αταλάντα, όμως, αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι» και την υποχρέωσε σε ήττα με 3-2.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι, μετά το τέλος του ματς. «Με όσα είδα στο παιχνίδι, πιστεύω πως δεν αξίζαμε να χάσουμε. Πληρώσαμε κάποια στιγμιαία λάθη που επέτρεψαν στους αντιπάλους μας να φτάσουν στο γκολ, ενώ ο τερματοφύλακάς τους ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και τους κράτησε στο παιχνίδι με τις επεμβάσεις του. Ξεκινήσαμε άσχημα τον αγώνα και αυτό μας κόστισε. Πάντως η Αταλάντα απέδειξε πως είναι πολύ καλή ομάδα, με μια πορεία που δεν είναι τυχαία», ήταν τα πρώτα λόγια του Στραματσόνι.

Η απόδοση των παικτών, ωστόσο, δεν ήταν ανάλογη με τις τελευταίες εμφανίσεις τους. «Παίξαμε χειρότερα από άλλες φορές, αλλά συνολικά παίξαμε όπως ήθελα, με πάθος και αποφασιστικότητα. Αν είχαμε αποφύγει το τρίτο γκολ, θα μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον ένα βαθμό. Στο τέλος είχαμε καλή απόδοση, ενώ η Αταλάντα είχε μείνει από δυνάμεις. Λυπάμαι γιατί μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι».

Η διαφορά από τη Γιουβέντους πήγε πάλι στους 4 βαθμούς. Πόσο σημαντική είναι μετά από 12 αγωνιστικές; «Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και αυτή η διαφορά καλύπτεται εύκολα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως πάντα και να πεισμώσουμε από αυτή την ήττα. Η ομάδα μας δεν υστερεί σε σχέση με τη Γιουβέντους και το απέδειξε. Είμαστε πάντα ένα από τα φαβορί, απλά χρειάζεται να δείχνουμε μεγάλη προσοχή σε κάθε αγώνα», απάντησε ο προπονητής της Ίντερ.

Πηγή: sport-fm.gr