Τρεις μέρες απέμειναν για το ματς με τον Ολυμπιακό και ο Έβαλντ Λίνεν πονοκεφαλιάζει για τη συμμετοχή τριών παικτών που έχουν βασική θέση στα πλάνα της ΑΕΚ.

Ο Ταξιάρχης Φούντας έκανε φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης μετά τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο, ενώ ο Παναγιώτης Λαγός και ο Γιάννης Κοντοές περιορίστηκαν σε ασκήσεις στο γυμναστήριο λόγω ίωσης. Για την παρουσία και των τριών χωρίς προβλήματα στο βασικό σχήμα του αγώνα της Κυριακής υπάρχει αισιοδοξία, αλλά ο Γερμανός τεχνικός δεν παύει να προβληματίζεται βλέποντάς τους να απέχουν από τις δοκιμές παραμονές του ματς.

Στο μεταξύ, από σήμερα τέθηκε σε εφαρμογή το νέο πρόγραμμα πρωινών προπονήσεων. Ο Έβαλντ Λίνεν βλέποντας στα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων πως υπάρχει πρόβλημα με τη φυσική κατάσταση και τη διατροφή ορισμένων παικτών, αποφάσισε να τους φέρνει από νωρίς στα Σπάτα για να παίρνουν όλοι μαζί πρωινό και να στρώνονται στη συνέχεια στη δουλειά. Το ίδιο θα συμβεί και την Παρασκευή με την προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για τις 11:00.

Πηγή: sport-fm.gr