Καμία απόφαση για αντικατάσταση παίκτη ή μεταγραφή δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό και η ομάδα θα πορευτεί ως έχει στα προσεχή παιχνίδια. Η εικόνα του «τριφυλλιού» και ορισμένων παικτών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι αλήθεια πως προβλημάτισε αρκετούς φίλους της ομάδας που αμφιβάλουν για τις δυνατότητές της να σταθεί στο ύψος των περασμένων ετών.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης και η διοίκηση της ΚΑΕ δεν θέλουν να πάρουν αποφάσεις εν θερμώ και στηρίζουν τις επιλογές τους. Ο κόουτς του «τριφυλλιού» θεωρεί πως ο χρόνος σύμμαχος της ομάδας του, που έχει 13 νέους παίκτες στο ρόστερ της, εκ των οποίων ορισμένοι ενσωματώθηκαν καθυστερημένα, όπως οι Ούκιτς και Λάσμε. Και με εξαίρεση τους Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή, για όλους ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η πίεση που αυτό συνεπάγεται ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση, την οποία-προπονητής και διοίκηση-πιστεύουν πως οι νέοι παίκτες θα διαχειριστούν πολύ καλύτερα στο μέλλον.

Ασφαλώς, πάντως, εφόσον η εικόνα κάποιων παικτών δεν αλλάξει και δεν παρουσιάσουν… αποδείξεις πως μπορούν να προσφέρουν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε συνεννόηση με τον Αργύρη Πεδουλάκη, δεν θα διστάσουν να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις. Αρκεί, φυσικά, να βρεθεί και στην αγορά κάτι αξιόλογο…

Τα προσεχή παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με την Ολίμπια στη Λιουμπλιάνα την Παρασκευή, αποτελούν τρόπον τινά εξετάσεις.

Πηγή: sport-fm.gr