Η κλασική ασταθής εθνική Πορτογαλίας που όλοι αγαπήσαμε. Οι Ρονάλντο και Πέπε παρά τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπιζαν, βρέθηκαν στην ενδεκάδα, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό.

Στη Μόσχα η Ρωσία επικράτησε 1-0 των Ιβήρων στο ντέρμπι κορυφής του έκτου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2014 και τους άφησε να… κυνηγούν από πολύ νωρίς.

Στο «Λουζνίκι» ήταν στραμμένα τα βλέμματα της σημερινής βραδιάς, καθώς διεξαγόταν το σπουδαιότερο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Πάολο Μπέντο παρέταξε πλήρη την ομάδα του, καθώς οι δύο άσοι της Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Κι όμως, οι Ρώσοι αιφνιδίασαν. Στο 6’ οι γηπεδούχοι έκαναν πολύ καλό τρίγωνο, με τον Σιρόκοφ να κάνει εξαιρετική κάθετη στον Κερζάκοφ, με τον τελευταίο να πλασάρει υποδειγματικά τον Ρουί Πατρίτσιο για το 1-0.

Οι Πορτογάλοι πήραν τα… ηνία του αγώνα στη συνέχεια. Έπαιζαν σχεδόν στο… μισό της Ρωσίας, όμως οι φάσεις δεν έβγαιναν και ότι απειλή υπήρχε ήταν συνήθως από τα πόδια του Νάνι. Ο «CR7» ήταν εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και δεν του… έβγαιναν τα κόλπα.

Φλύαρη υπεροχή για τους Ίβηρες, χωρίς κλασική ευκαιρία και το 1-0 δεν άλλαξε για τη Ρωσία, παίρνοντας κεφάλι στον έκτο όμιλο, έχοντας το απόλυτο με 3 στα 3 με τον Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο, χωρίς να έχουν δεχθεί ακόμα γκολ! Το μόνο θετικό για τους Πορτογάλους είναι ότι έχασαν με μόλις ένα γκολ, που σημαίνει ότι στο δεύτερο γύρο στο «σπίτι» τους θα κυνηγήσουν νίκη με μεγαλύτερο σκορ προκειμένου να υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Πηγή: Sport-fm.gr