Απόλυτη στήριξη, κόντρα στο… ρεύμα των τελευταίων ημερών, εξακολουθεί να παρέχει στον Ζεσουάλδο Φερέιρα ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δέχεται πιέσεις από συνεργάτες του να απομακρύνει τον Πορτογάλο από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Μάλιστα του λένε πως όσο παραμένει στη θέση του «φθείρει» και τον ίδιο ως πρόσωπο, ειδικά από τη στιγμή που έχει πλέον αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Πάντως άνθρωποι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα μέσα στο σύλλογο έλεγαν πως οι πιθανότητες παραμονής του Φερέιρα στον πάγκο μετά το ματς κόντρα στη Skoda Ξάνθη είναι ελάχιστες, εκτός κι αν ο Παναθηναϊκός εμφανιστεί τόσο μεταμορφωμένος στα ματς με την Τότεναμ και τους Ακρίτες. Την ίδια ώρα, ο 66χρονος προπονητής δεν δείχνει καμία διάθεση να παραιτηθεί και θεωρεί πως το έργο του σύντομα θα φέρει αποτελέσματα.

Πάντως η διαδοχολογία έχει ήδη αρχίσει. Εφόσον απολυθεί ο Φερέιρα, πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι να βρει τον αντικαταστάτη του από την αγορά του εξωτερικού, ενώ δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Άγγελου Αναστασιάδη, παρότι κάποιοι συνέδεσαν το «όχι» του τελευταίου στην ΑΕΚ με ενδεχόμενη συνεργασία με το «τριφύλλι».

Παράπονα από τους παίκτες

Ανεξάρτητα από την υπόθεση Φερέιρα, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πολλά παράπονα από συγκεκριμένους παίκτες, που θεωρεί πως δεν τα δίνουν όλα στους αγώνες κι ετοιμάζεται να πάρει τα μέτρα του. Χθες δεν πέρασε από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, αλλά πιθανώς να το κάνει σήμερα ή αύριο.

Με προβλήματα απέναντι στην Τότεναμ

Πλήθος αγωνιστικών προβλημάτων έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ματς με την Τότεναμ την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (20:00). Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Μπουμσόνγκ και ο τιμωρημένος Σπυρόπουλος, ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Βελάσκες που έκανε χθες μέρος του προγράμματος. Χριστοδουλόπουλος και Κουίνσι έχουν κάποιους μικροτραυματισμούς, που δεν εμπνέουν ανησυχία. Δεδομένη είναι η επανεμφάνιση του Κατσουράνη στην ενδεκάδα, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει ως αμυντικός. Ο Βύντρα είναι επικρατέστερος για τη θέση του αριστερού μπακ (υπάρχει και η επιλογή του νεαρού Χουχούμη) και σε αυτή την περίπτωση θα παίξει στο απέναντι άκρο ο Σεϊταρίδης.

* Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε 1.200 εισιτήρια (25 ευρώ η τιμή έκαστου) για το ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη.

Πηγή: sport-fm.gr