Σε σκληρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook προχώρησε ο Σάρα Καρμπονέρο, η αρραβωνιαστικιά του Ίκερ Κασίγιας. Με τον τρόπο αυτό απάντησε σε κάποια υποτιμητικά σχόλια οπαδών της Ρεάλ για τον τερματοφύλακα, τα οποία δεν της άρεσαν καθόλου.

Η σχέση του Ίκερ Κασίγιας με τη Σάρα Καρμπονέρο είναι γνωστή. Ο διεθνής τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και η γνωστή αθλητική δημοσιογράφος δεν έκρυψαν τα αισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, αν και πολλές φορές έγιναν στόχος πικρόχολων σχολίων.

Αυτοί που σχολιάζουν αρνητικά τη σχέση των δύο διασημοτήτων, βρήκαν άλλη μία ευκαιρία για να συνεχίσουν να το κάνουν, καθώς το βράδυ της Πέμπτης η Καρμπονέρο έγραψε ένα σκληρό σχόλιο στη σελίδα της στο facebook. Αιτία, κάποιες αναρτήσεις οπαδών της Ρεάλ που αφορούσαν τον Ίκερ και που σύμφωνα με τη δημοσιογράφο είναι άδικα.

«Οπαδοί της Ρεάλ που μιλούν υποτιμητικά για τον Ίκερ… ότι χειρότερο. Ο Ίκερ λατρεύει τη Ρεάλ και είμαστε όλοι μας μάρτυρες για αυτό. Πως είναι δυνατόν να λένε κάποιοι πως δεν είναι οπαδός της ομάδας; Ο Κασίγιας αγαπάει τη Ρεάλ μέχρι θανάτου», έγραψε η Καρμπονέρο, υπερασπιζόμενη τον αγαπημένο της.

Οι «κακές γλώσσες» θα δώσουν απάντηση; Αναμένουμε.

Πηγή: sport-fm.gr