Βαριές κουβέντες, χαρακτηρισμοί και αλληλοκατηγορίες για τους λόγους που έφτασαν την ΑΕΚ στο σημείο που βρίσκεται σήμερα στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στα Σπάτα. Κόντρες μεταξύ Δημητρέλου, Βούρου, Κασνακίδη και Ηλιόπουλου, ο οποίος εκπροσωπεί τον Ντέμη Νικολαΐδη. Επανέλαβε την πρόθεσή του να ορίσει δικό του Δ.Σ ο Θωμάς Μαύρος.

Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε πως από την πλευρά του στηρίζει την κίνηση του παλιού ποδοσφαιριστή της «Ένωσης», επιθυμία του οποίου είναι η τοποθέτηση μελών της επιλογής του στο Δ.Σ, δηλαδή ενός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ενός supporter και ενός εκπροσώπου της Ερασιτεχνικής, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από τους κ.κ Σταυρούπολο, Βούρο, Γκατσούλα και Ηλιόπουλο.

Στο μεταξύ, υπήρξε ένταση κατά την τοποθέτηση του Γιάννη Βούρου, αφού κάποιοι συγκεντρωμένοι τον κατηγόρησαν για το ρόλο του στο γηπεδικό αλλά και στο θέμα με τους Κινέζους επενδυτές. Αργότερα, το κλίμα συνέχισε να είναι τεταμένο με τον πρώην βουλευτή να επιτίθεται κατά του Ανδρέα Δημητρέλου, αλλά να δέχεται τα βέλη του Μάκη Κασνακίδη.

Η κρίσιμη Γενική Συνέλευση ξεκίνησε λίγο μετά τις 10.00, με τον Ανδρέα Δημητρέλο κατά την τοποθέτησή του να προτείνει να πραγματοποιηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 2,5 εκατ. ευρώ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, υποστηρίζοντας πως αυτά τα χρήματα είναι απαραίτητα, προκειμένου να καταφέρει η ομάδα να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.

Από την πλευρά τους, οι μικρομέτοχοι αντιπροτείνουν να οριστεί η τιμή μετοχής στα 30 λεπτά και η ΑΜΚ να φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, τονίζουν πως θα πρέπει οι κ.κ Παππάς και Νοτιάς να καλύψουν τα 10 εκατομμύρια της διαφοράς που προκύπτει από τα χρέη του 2004.

Αργότερα όμως, η κατάσταση ξέφυγε τελείως με χαρακτηρισμούς όπως «ψεύτης», «απαράδεκτος» να εκτοξεύονται εκατέρωθεν.

Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε πως επιθυμεί μια διοίκηση με πρόεδρο τον Θωμά Μαύρο και λαϊκή βάση, ενώ ο εκπρόσωπος της «Original» υποστήριξε: «Μην παραμυθιάζετε τον Μαύρο ότι θα τον στηρίξει ο κόσμος. Πάνε αυτά. Άλλαξαν οι καιροί. Ο κόσμος δεν δίνει λεφτά. Πάνε αυτά που ξέρατε».

Πηγή: sport-fm.gr