Δυσαρεστημένος και προβληματισμένος εμφανίζεται ο Αντόνιο Κασάνο, που δεν κρύβει την κακή του διάθεση. Ο επιθετικός της Μίλαν αφήνει να εννοηθεί πως οι μέρες που διάγει στην ομάδα δεν είναι οι καλύτερες της καριέρας του, δημιουργώντας ένα ακόμα πρόβλημα στη διοίκηση των «ροσονέρι».

Η αποχώρηση του Τιάγκο Σίλβα και του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τη Μίλαν προκάλεσε «ντόμινο» εξελίξεων και ανακατατάξεων. Η διοίκηση αναγκάστηκε να προχωρήσει στην επιστροφή των καρτών διαρκείας όσων φιλάθλων το επιθυμούν, ο προπονητής βρέθηκε στην άβολη θέση να αλλάξει τα πλάνα του για τη νέα χρονιά, οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο για να κρατήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο.

Ανάμεσα στα προβλήματα που δημιούργησε η πώληση των δύο παικτών φαίνεται να είναι και αυτό του Αντόνιο Κασάνο. Ο ιδιόρρυθμος επιθετικός εξέφρασε άμεσα τη δυσαρέσκειά του για την αποδυνάμωση της ομάδας και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και αυτός.

Το πρόβλημα του Κασάνο είναι, όμως και ψυχολογικό. Νιώθει πως δεν αποτελεί βασικό πρωταγωνιστή στα νέα πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και αυτό τον απογοητεύει.

Το ιταλικό «Sky sport» προχωράει ακόμα περισσότερο, θεωρώντας πως η κακή διάθεση του παίκτη οφείλεται σε οικονομικούς λόγους. Το συμβόλαιο του με τη Μίλαν δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, αφού υπάρχουν πολλοί συμπαίκτες του με καλύτερες αποδοχές. Ο Κασάνο θα επιθυμούσε να κληθεί από τη διοίκηση και να συζητήσουν μια πιθανή αύξηση, ώστε να γίνει ένας από τους πιο καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της Μίλαν.

Πηγή: sport-fm.gr