Ενθουσιασμένος αλλά και προσγειωμένος παρουσιάστηκε στα μικρόφωνα του ιταλικού «Sky sport» ο Μάρκο Βεράτι. Ο νεαρός πρώην ποδοσφαιριστής της Πεσκάρα έδειξε να μην αγχώνεται με το μέγεθος της νέας του ομάδας, της Παρί Σεν Ζερμέν.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ιταλίας. Η απόδοσή του την περασμένη χρονιά με τη φανέλα της Πεσκάρα ήταν τόσο καλή που κίνησε το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων συλλόγων. Τελικά ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν εκείνη που κατέβαλε τα χρήματα που αξίωνε η διοίκηση της Πεσκάρα και τον απέκτησε. Ο λόγος για τον Μάρκο Βεράτι, που μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι «Sky» για τις πρώτες μέρες του στο Παρίσι.

«Παραμένω προσγειωμένος. Το γκρουπ των παικτών της Παρί είναι φανταστικό. Έχω ήδη ξεκινήσει να γνωρίζομαι με τους νέους συμπαίκτες μου, κυρίως εκείνους που έχουν περάσει από την Ιταλία. Προσαρμόζομαι σιγά-σιγά και σε αυτό με βοηθούν όλοι. Η πρώτες μου εντυπώσεις είναι τόσο καλές, που επιβεβαιώνεται η επιλογή μου να έρθω στην Παρί», δήλωσε με ενθουσιασμό ο Βεράτι.

Μετά τη μεταγραφή, ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι του παίκτη; «Ελπίζω με την απόδοσή μου να κερδίσω μία κλήση στην εθνική. Αποτελεί μεγάλη τιμή για κάθε παίκτη να παίζει για τη χώρα του. Θέλω να παίξω για την Ιταλία», απάντησε ο νεαρός και φιλόδοξος άσος.

Πηγή: sport-fm.gr