Το αποτέλεσμα που θα τον στείλει στην επόμενη φάση ψάχνει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος αντιμετωπίζει την Ίντερ Μπακού στις 20:00 (Novasports 2). Με «προίκα» το εκτός έδρας 1-1 του πρώτου ματς και τη βοήθεια των οπαδών τους, οι Αρκάδες δείχνουν έτοιμοι να φανούν συνεπείς στο δικό τους ραντεβού με την ιστορία.

Δεν προτίθεται να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές ο τεχνικός της ομάδας, Σάκης Τσιώλης, αφού δεν θέλει να… μπερδέψει τα πράγματα παραμονές ενός πολύ σημαντικού αγώνα. Έτσι, θα διατηρηθεί το 4-4-1-1, με τον Μπαντή να είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Τσαμπούρης θα βρίσκεται δεξιά, ο Πιπίνης αριστερά και οι Χουανίτο και Μπαρτολίνι στο κέντρο της άμυνας. Οι Ουσέρο και Αλβάρες θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Φορμίκα και Ναβάρο στα δύο άκρα. Ο Ράγιος θα είναι «ελεύθερος» και ο Περόνε στην κορυφή της επίθεσης.

Το σκορ του πρώτου ματς δίνει την ευκαιρία στους Αρκάδες να περάσουν στην επόμενη φάση ακόμη και με ισοπαλία χωρίς γκολ (0-0), κάτι που γνωρίζει καλά τόσο ο κ. Τσιώλης, όσο και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να θωρακίσουν την άμυνα και να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους του να πετύχουν ένα γκολ που θα δώσει δικαιώματα.

Πηγή: sport-fm.gr