Παρά την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ παραμένει ακόμα στους «Κόκκινους Διαβόλους». Αιτία το ποσό που αξιώνει η διοίκηση της ομάδας, που έχει αποθαρρύνει τους υποψήφιους αγοραστές.

Η καριέρα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειχνε να ολοκληρώνεται στη φετινή μεταγραφική περίοδο. Ο Βούλγαρος άσος δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και για το λόγο αυτό έψαχνε τον επόμενο προορισμό του.

Πολλές ήταν οι ομάδες που τον διεκδίκησαν. Η Μάλαγα, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπάγερ Λεβερκούζεν ήταν εκείνες που επέμειναν περισσότερο. Το ποσό των 10 εκατ. λιρών, όμως, που ζητούσε η ομάδα του Μάντσεστερ, θεωρήθηκε υπερβολικό, με αποτέλεσμα ο Βούλγαρος επιθετικός να παραμείνει στο «Όλντ Τράφορτν».

Ο Μπερμπάτοφ συμπεριελήφθη στη λίστα των παικτών που θα πάρουν μέρος στην τουρνέ της Μάντσεστερ στη Ν. Αφρική και την Κίνα. Όπως και να έχει, πάντως, ο Σερ Άλεξ δείχνει να προτιμά τον Ρούνεϊ, τον Γουέλμπεκ και τον Ερνάντες για τη γραμμή κρούσης, με αποτέλεσμα ο Μπερμπάτοφ να αποτελεί την τέταρτη επιλογή.

Αυτό δεν εμπόδισε τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Βούλγαρου, προσπαθώντας να διασφαλίσει την επένδυσή της και να εισπράξει ένα ποσό από την πώλησή του, πριν μείνει ελεύθερος.

Το μόνο βέβαιο είναι πως και οι δύο πλευρές επιθυμούν τη λύση της συνεργασίας τους, με όρους, όμως, που θα εξυπηρετούν και τις δύο.

Πηγή: sport-fm.gr