Ένα χρόνο μετά την απόκτηση του Σαμουέλ Ετό, η διοίκηση της Ανζί είναι έτοιμη να επιστρέψει στο Μιλάνο και να προσφέρει «γη και ύδωρ» στην Ίντερ, προκειμένου να κάνει δικό της τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Η προσφορά των Ρώσων αναμένεται να είναι από αυτές που δύσκολα απορρίπτονται, σύμφωνα με την εφημερίδα «Gazzetta dello sport».

Τα τελευταία χρόνια η Ρωσία έχει αποδειχτεί ένας εξαιρετικός ποδοσφαιρικός προορισμός. Τα χρήματα που ξοδεύουν οι ιδιοκτήτες των ομάδων είναι πολλά και αρκετοί σημαντικοί παίκτες υπογράφουν «βασιλικά» συμβόλαια, αποδεχόμενοι να παίξουν στο Ρωσικό πρωτάθλημα.

Την περασμένη χρονιά ήταν ο Σάμουελ Ετό αυτός που μετακόμισε στη Ρωσία, μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς. Φέτος αναμένεται να γίνει κάτι ανάλογο με τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Ο Ολλανδός μέσος έχει μπει στο στόχαστρο της Ανζί, που είναι έτοιμη να προσφέρει 25 εκατ. ευρώ στην Ίντερ και άλλα 15 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου στον παίκτη.

Το ποσό αυτό ικανοποιεί τη διοίκηση της Ίντερ που έχει ανάγκη ρευστού προκειμένου να μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του Βραζιλιάνου Λούκας, αλλά προς το παρόν δεν συγκινεί τον Σνάιντερ, που αρνήθηκε αρχικά κάθε συζήτηση για μετακίνησή του στη Ρωσία.

Απομένει να δούμε αν θα καμφθεί ο Ολλανδός και αν θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τον πρώην συμπαίκτη του, Ετό.

Πηγή: sport-fm.gr