Την πρόθεση να αποχωρήσει από την Τότεναμ και να γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποίησε ο Λούκα Μόντριτς στη διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου.

Όταν ο Κροάτης μεσοεπιθετικός έμαθε για το ενδιαφέρον της «βασίλισσας» ζήτησε από τους μάνατζέρ του να ασχοληθούν αποκλειστικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι δύο πλευρές, όπως έχει κάνει γνωστό η «AS», φέρονται να έχουν συμφωνήσει και απομένει η συγκατάθεση της αγγλικής ομάδας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η Τότεναμ αξιώνει το ποσό των 40 εκατ. ευρώ και οι «μερένχες» δίνουν 35 εκατ. ευρώ και τον Ρικάρντο Καρβάλιο ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Από την πλευρά του, ο Βίλας-Μπόας (νέος προπονητής των «σπιρουνιών») θέλει τον Πορτογάλο στόπερ και τον Σαχίν, αλλά Τούρκος χαφ έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μαδρίτη.

Πλέον η μπάλα βρίσκεται στην περιοχή της Τότεναμ, η οποία προσπαθεί να καρπωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από τη συγκεκριμένη υπόθεση και ενδεχομένως τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν μετά τις 18 Ιουλίου, όταν θα επιστρέψει στο Νησί ο Μόντριτς για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, χθες η «Sunday Mail» έγραψε ότι ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, ετοιμάζει ρελάνς ούτως ώστε να καταφέρει να «κλέψει» τον παίκτη από τα χέρια της Ρεάλ. Ωστόσο, ο Κροάτης θα ήθελε πολύ να γίνει κάτοικος Λονδίνου και όχι να μετακομίσει στο Λονδίνο.

Πηγή: sport-fm.gr