Κάθε μέρα που περνάει ολοένα και πληθαίνουν οι “μνηστήρες” για την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια. Μετά την Γιουβέντους λοιπόν, η οποία είχε εκφράσει την επιθυμία της για την απόκτηση του Ισπανού, πριν από λίγες ημέρες, στην λίστα προστέθηκε και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα οι Παριζιάνοι θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα ώστε να φτιάξουν μία πολύ δυνατή γραμμή κρούσης. Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες πριν παρουσίασαν και τον Εζεκιέλ Λαβέτσι από την Νάπολι.

Ωστόσο, από την πλευρά των Καταλανών προκύπτει ότι ο διεθνής φορ δεν θα είναι διαθέσιμος για μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι, καθώς αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες για τους «μπλαουγκράνα».

Για την ώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για τον Βίγια, αλλά όπως αναφέρεται στον γαλλικό Τύπο, παρά τα όσα ακούγονται για την διαθεσιμότητα του ποδοσφαιριστή, αν η Μπαρτσελόνα ικανοποιηθεί οικονομικά θα τον παραχωρήσει. Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξει σίγουρα και το ενδιαφέρον της Γιουβέντους.

Όπως και να έχει όλα δείχνουν ότι για τον Βίγια θα υπάρξουν ακόμα πολλά επεισόδια για την μεταγραφή του ή όχι.

Πηγή: Sport-fm.gr