Εντείνονται οι προσπάθειες της Γιουβέντους να αποκτήσει τους παίκτες εκείνους που θα την ενισχύσουν ακόμα περισσότερο, εν όψει της νέας χρονιάς. Οι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τη «βέκια σινιόρα» είναι σημαντικοί, κάτι που σημαίνει πως και οι δυσκολίες να τους αποκτήσει είναι αρκετές.

Πρώτο μέλημα της Γιουβέντους είναι η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά του Γκονζάλο Ιγκουαΐν και του Έντιν Τζέκο.

Ο Ιγκουαΐν είναι στα πλάνα του Μουρίνιο, ενώ και ο ίδιος έχει δηλώσει πως επιθυμεί να μείνει στη Μαδρίτη. Πληροφορίες από την Ισπανία, όμως αναφέρουν πως η Ρεάλ θα κινηθεί για την απόκτηση του Κάρλος Τέβες. Αν συμβεί αυτό, η πιθανότητες αποχώρησης του Ιγκουαΐν αυξάνονται.

Η υπόθεση του Τζέκο συνδέεται με τον Φαν Πέρσι. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κάνει κρούση στον Ολλανδό και αν τελικά τον κάνει δικό της, ανοίγει ο δρόμος της παραχώρησης του Τζέκο. Σε αυτή την περίπτωση θα κινηθεί η Γιουβέντους για την απόκτησή του.

Οι άλλοι στόχοι των «μπιανκονέρι» έχουν να κάνουν με την άμυνα. Ο Μπρούνο Άλβες εξακολουθεί να παραμένει ο «εκλεκτός», αλλά η Ζενίτ δεν μοιάζει διατεθειμένη να δανείσει έναν παίκτη για τον οποίο ξόδεψε 22 εκατ. ευρώ το 2010. Από τη μεριά της η «Γιούβε» δεν σκοπεύει να δαπανήσει ένα τεράστιο ποσό.

Τελευταία επιθυμία της Γιουβέντους είναι ο Αντρέα Ντοσένα της Νάπολι. Ο παίκτης δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Βάλτερ Ματζάρι και θα μπορούσε να δυναμώσει την αριστερή πλευρά της «Γιούβε».

Το βέβαιο είναι πως αναμένονται σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα εντός των ημερών.

Πηγή: sport-fm.gr