Πολλά είναι τα θέματα που απασχολούν αυτό το διάστημα τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος καλείται την ερχόμενη εβδομάδα να «τρέξει» για την ολοκλήρωσή τους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα έχει συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να διαπιστώσει τις τελικές προθέσεις του ομογενούς επιχειρηματία.

Από εκεί και πέρα, ο παλαίμαχος επιθετικός έχει να ασχοληθεί με την μειωμένη κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν, τους διακανονισμούς με τους παίκτες, τις αποδεσμεύσεις κάποιων άλλων από το ρόστερ της ομάδας και να προχωρήσει ταχύτερα ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από αύριο ξεκινά ένας… Γολγοθάς για τον Βρύζα, ο οποίος καλείται να αποσπάσει θετική απάντηση από τους Ιβιτς, Χαλκιάς και Τσιρίλο που δεν θα ανανεώσουν στον ΠΑΟΚ να δεχτούν την πρόταση να πάρουν τα οφειλόμενα σταδιακά και σε ορίζοντα ενός έτους.

Όσον αφορά τον Σαββίδη, ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» θέλει να καταλάβει αν ο ομογενής επιχειρηματίας προτίθεται να επενδύσει στην ΠΑΕ, αφού άλλα υποστηρίζει στον ελληνικό τύπο και άλλα σε εκείνον της Ρωσίας.

Οι Θεσσαλονικείς δίνουν αγώνα επιβίωσης και χρειάζεται μέχρι το τέλος του μήνα να παρουσιάσουν παραστατικά ότι έχουν γίνει οι διακανονισμοί των οφειλών στην αρμόδια επιτροπή της UEFA που κρίνει τη συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός αναμένεται να προχωρήσει με την απόκτηση του Μπονγκανί Κουμαλό και στη συνέχεια θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις τον μεσοεπιθετικό, τον χαφ και τον φορ που λογικά θα χρειαστούν.

Πηγή: sport-fm.gr