Ο Χάρης Μαυρίας και ο Στέφανος Καπίνο είναι με την Εθνική Νέων στην προκριματική φάση του Euro U-19 και αρκετές ομάδες θα πάνε να τους παρατηρήσουν.

Αφού σύμφωνα με τον μάνατζερ Ουλίσε Σαβίνι που συνεργάζεται με τον μάνατζερ του μεσοεπιθετικού του «τριφυλλιού», Πάρμα, Τορίνο και Πεσκάρα παρακολουθούν τον Μαυρία και Ρόμα, Σαμπντόρια, Φιορεντίνα και Νάπολι τον τερματοφύλακα των «πράσινων».

Αναλυτικά,όσα δήλωσε ο Ιταλός μάνατζερ στο tuttomercato.

«Ο Μαυρίας είναι ένας ακραίος μεσοεπιθετικός, που συνδυάζει την τεχνική και την τακτική και είναι ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης. Έχει ήδη εμπειρίες και από το Τσάμπιονς Λιγκ παρότι είναι γεννημένος το 1994. Έπαιξε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2010 κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν. Στο πρωτάθλημα, έκανε περίπου 10 συμμετοχές, ενώ είναι το αστέρι της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού και της U-19 της Ελλάδας. Οι ομάδες που τον παρακολουθούν είναι η Πάρμα, η Τορίνο και η Πεσκάρα».

Και συνέχισε: «Ο Καπίνο είναι ένα παιδί για το οποίο θα μιλήσουμε πολύ στο μέλλον. Είναι ένας από τους καλύτερους νέους κι ελπιδοφόρους παίκτες σ’ όλη την Ευρώπη. Τους τελευταίους 6 μήνες, έγινε βασικός στον Παναθηναϊκό, έκανε ντεμπούτο στην εθνική Ελλάδος και τον παρακολουθούν αρκετοί μεγάλοι σύλλογοι όπως η Ρόμα, η Σαμπντόρια, η Φιορεντίνα και η Νάπολι».

Πηγή: sport-fm.gr