Τη νίκη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για να κλείσει θετικά μια δύσκολη αγωνιστική σεζόν ζήτησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από τους παίκτες του Παναθηναϊκού σε ομιλία του στη σημερινή προπόνηση.

«Ολοκληρώνουμε μια δύσκολη σεζόν. Σας ευχαριστώ για όσα ζήσαμε μαζί», τόνισε ο Πορτογάλος και συνέχισε:

«Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι και ποιος δεν θα είναι το καλοκαίρι για την προετοιμασία γι’ αυτό θέλω να σας πως ό,τι ζήσαμε ωραίες και δύσκολες στιγμές και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Όποιος πάει στην Πορτογαλία το τηλέφωνό μου το έχει και δεν θέλω να διστάσει να ζητήσει το παραμικρό από εμένα. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και παλέψαμε κόντρα σε όλες τις δυσκολίες», είπε.

Πρόκειται για μια ομιλία με την οποία ο Πορτογάλος θέλησε να ευχαριστήσει όσους ποδοσφαιριστές δεν θα μείνουν στην ομάδα τη νέα αγωνιστική σεζόν, την στιγμή που και το δικό του μέλλον δεν είναι βέβαιο. Η παραμονή του θα κριθεί από την συνάντηση που θα έχει με τον Δημήτρη Γόντικα μετά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα. Εκτός της 18μελούς αποστολής έμειναν οι: Λέτο, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Ρούντολφ, Ιωαννίδης, Καπίνο, Φουρλάνος, Λαγός και Ταμπάκης, καθώς και οι τιμωρημένοι Βιτόλο και Κατσουράνης.

Πηγή: sport-fm.gr