Τη μελαγχολία που τον πιάνει όποτε κοιτά στον πάγκο της ΑΕΚ επανέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου. Ο Έλληνας τεχνικός επικαλέστηκε ξανά την απουσία επιλογών για την κακή εικόνα στο Περιστέρι και δεν δίστασε να εκφράσει την άποψη πως ακόμα κι ο Ατρόμητος είναι «πιο ολοκληρωμένη ομάδα».

Παρόλα αυτά, τόνισε πως παραμένει αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι η «Ένωση» θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωστένογλου στη NOVA

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και αυτό της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχουν καμία σύγκριση τα ματς των πλέι-οφ με αυτά στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλος προβληματισμός, γιατί έχουμε πολύ λίγες επιλογές. Θα χρησιμοποιήσουμε αναγκαστικά τους ίδιους παίκτες και οι παίκτες αυτοί όντως έχουν κάποια προβλήματα, ως εναλλακτικές λύσεις. Όπως, για παράδειγμα, ο Γκούντγιονσεν, ο οποίος έπαιξε στο Περιστέρι 90 λεπτά, ενώ δεν ήταν έτοιμος γι’ αυτό.

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν είχαμε τόσο καλή εικόνα, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Καθοριστική στιγμή ήταν η φάση με το δοκάρι του Λεονάρντο, στην οποία θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, αλλά αν εξαιρέσουμε αυτή την ευκαιρία, δε δικαιούμασταν τη νίκη».

Για τον Κλωναρίδη και τις περιορισμένες επιλογές: «Ο Κλωναρίδης είναι σημαντικός παίκτης. Ο τραυματισμός του ελπίζω να είναι επιφανειακός και να τον έχουμε την Τετάρτη. Έχουμε ανάγκη όλα τα παιδιά. Θα έλεγα ότι γενικά ο Ατρόμητος είναι πιο ολοκληρωμένη ομάδα από εμάς. Βλέπετε και οι αλλαγές που μπαίνουν είναι έτοιμοι και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο.

Εμείς έχουμε κάποιους νεαρούς που χρησιμοποιήσαμε, αλλά μεσοεπιθετικά έχουμε κάποια προβλήματα. Δεν έχουμε τους παίκτες που θα μπουν έτοιμοι να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο. Πέραν τούτου, όμως, εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της Τετάρτης».

Για το πρόβλημα της ΑΕΚ στο κέντρο της άμυνας:
«Θα πρέπει να είμαι αισιόδοξος και αυτό μεταφέρω στα παιδιά. Το ιδιαίτερο πρόβλημά μας είναι και στον κεντρικό άξονα. Οι επιλογές μας είναι περιορισμένες. θα παίξουν ξανά οι ίδιοι ποδοσφαιριστές.

Θα πάμε για το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Με τον ΠΑΟΚ, όμως, είναι ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι. Η εικόνα μας τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στα πλέι-οφ, στα εντός έδρας ματς ήταν καλή. Θα είναι, όμως, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί και ο ΠΑΟΚ, απ’ την πλευρά του, θα έρθει για να πάρει τη νίκη».

Πηγή: Sport-fm.gr