Το πάθος και η θέληση όλων των παικτών του Ολυμπιακού ήταν τα αίτια για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. O «ερυθρόλευκος» άσος τόνισε πως η ομάδα του Ίβκοβιτς πήγε στην Κωνσταντινούπολη χωρίς άγχος και τώρα πια πρέπει να συγκεντρωθούν για να εμφανιστούν το ίδιο καλοί και στους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

«Στο τελευταίο δεκάλεπτο πραγματικά δεν καταλαβαίναμε τι κάναμε. Εννοώ πως πηγαίναμε πάνω κάτω στο γήπεδο, παίζαμε άμυνα, σκοράραμε ή αστοχούσαμε μετά πάλι πίσω. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι έχει γίνει. Όταν έκανα το τελευταίο σουτ νόμιζα πως είχε ακόμα 3-4 δευτερόλεπτα. Όταν είδα τους Αγγελόπουλους να τρέχουν και να πανηγυρίζουν λέω πραγματικά αυτό είναι κατοστάρι για Λονδίνο.

Η τελευταία επίθεση δεν ήταν προγραμματισμένη. Ήταν φάση της στιγμής. Το καθαρό μυαλό του Βασίλη ήταν αυτό που έκανε το μπάσιμο και όταν τον μάρκαραν τρεις παίκτες έδωσε την μπάλα.

Μην ξεχνάμε πως αντίπαλος μας ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ήταν ίσως ο πρώτος αγώνας που ήμασταν απόλυτα αουτσάιντερ. Στα πρώτα λεπτά παίζαμε καλή άμυνα αλλά δεν βρίσκαμε τρόπο να σκοράρουμε. Όταν δεν μπορείς να βάλεις πόντους κόντρα σε αυτή την ομάδα, έχεις ένα θέμα. Έτυχε και γυρίσαμε το ματς. Πιστεύω πως όποιος βρισκόταν στην πεντάδα θα έκανε το ίδιο. Γυάλιζε το μάτι όλων των παικτών.

Στην Κωνσταντινούπολη δεν ήρθαμε με το άγχος τι θα πετύχουμε. Δεν σκεφτόμασταν τίποτα συγκεκριμένο. Ήρθαμε να αγωνιστούμε για να το χαρούμε. Τώρα πήραμε το Κύπελλο αλλά συνεχίζουμε…

Έχουμε ως υποχρέωση να αγωνιστούμε το ίδιο καλά και στους τελικούς του πρωταθλήματος. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τα πιο κρίσιμα ματς της χρονιά αφού ο τίτλος αυτός είναι βασικός μας στόχος και το θέλουμε πάρα πολύ».

Πηγή: sport-fm.gr