Ο Ούγκο Βιεϊρα μιλώντας μετά από το χθεσινό παιχνίδι της Ζιλ Βισέντε εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα παίξει στο εξωτερικό στη νέα αγωνιστική σεζόν εκφράζοντας στην επιθυμία του να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους». Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός –μάλιστα- έδειξε να γνωρίζει αρκετά καλά τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του Πειραιά, πλέκοντας το εγκώμιο του Ντομίνγκος Πασιένσια…

«Ξέρω για τον Ολυμπιακό. Έχω ακούσει ότι θα πάει ο Πασιένσια. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Τα έργα του μιλάνε από μόνα τους», τόνισε ο Βιέρα ο οποίος συνέχισε:

«Δεν μου έχει γίνει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι μια μεγάλη ομάδα. Παίζει συνεχώς στο Τσάμπιονς Λιγκ κάτι που είναι αρκετά σημαντικό. Δεν με έχει πάρει τηλέφωνο ο Ντομίνγκος… Προφανώς πρέπει να πάει πρώτα. Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του για εμένα και περιμένω. Ξέρω ότι θα παίξω στο εξωτερικό. Τα λεφτά είναι σημαντικό, αλλά όχι και το παν. Το σημαντικό είναι μια ομάδα να έχει στόχους και να σου δίνει κίνητρο. Με ενδιαφέρει να παίξω στον Ολυμπιακό και περιμένω γιατί το θέλω από την πραγματικότητα απέχει», κατέληξε.

Πηγή:  sport-fm.gr