Τη σημασία της κατάκτησης του τίτλου στην Ισπανία από την Ρεάλ Μαδρίτης επισήμανε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μαγιόρκα που έριξε την αυλαία στην Primera Division. Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε και στα ρεκόρ που πέτυχαν οι «μερένχες», πετυχαίνοντας 121 γκολ και σπάζοντας το φράγμα των 100 βαθμών στην La liga.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην ποδοσφαιρική ιστορία και προσπαθεί να κερδίζει όλους τους τίτλους. Τα ρεκόρ που επιτεύχθηκαν ανήκουν δικαιωματικά στους παίκτες μου» τόνισε πριν συνεχίσει λέγοντας «μεγαλώσαμε σαν ομάδα αλλά και σαν προσωπικότητες. Κατακτήσαμε τον σημαντικότερο τίτλο σε μια εξαιρετική σεζόν για μας. Θα ήταν αδύνατο να βελτιωθούν περεταίρω τα νούμερά μας».

Παρόλα αυτά δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπάγερν ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενίσχυσης των μαδριλένων.

«Το να βελτιωθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να δουλέψουμε στον ψυχολογικό τομέα, να βελτιώσουμε την συνοχή μας και να αυξήσουμε τις φιλοδοξίες μας. Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε όλο το ρόστερ παρά μόνο να κάνουμε μερικές προσθήκες ούτως ώστε να δυναμώσουμε. Θα κινηθούμε χωρίς πίεση το επόμενο διάστημα».

Πηγή: sport-fm.gr