Παρά τον… σάλο που έγινε, από το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν υπήρχε η προδιάθεση για… τσακωμούς μεταξύ των οπαδών της Γαλατασαράι και του Παναθηναϊκού στην πλατεία Ταξίμ.

Οι φίλοι της τούρκικης ομάδας κατευθύνθηκαν στην πλατεία για να συναντήσουν εκεί τους υπόλοιπους και να πάνε όλοι μαζί προς το γήπεδο και το ντέρμπι με την Φενερμπαχτσέ, αλλά εκεί, υπήρχαν ήδη φίλοι του Παναθηναϊκού.

Κάτι που όμως ήταν γνωστό, αφού οι επικεφαλής των δύο ομάδων οπαδών μιλούσαν και είχαν συνεννοηθεί να συνυπάρξουν ειρηνικά στον ίδιο χώρο.

Βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις, σε μεγάλες μάζες οπαδών πάντα υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι. Κάποιοι οπαδοί της Γαλατάσαράι φώναζαν «Τουρκία, Τουρκία», αυτοί του Παναθηναϊκού είπαν τον εθνικό ύμνο με μία ελληνική σημαία να ανεμίζει και την ίδια ώρα μερικοί Τούρκοι φώναζαν «Ολυμπιακός». Εκείνη την στιγμή υπήρξαν λιγοστές αψιμαχίες με τους επικεφαλής και πάλι να σπρώχνουν πίσω τους δικούς τους αλλά κάποιοι άλλοι φίλοι της Γαλατά από ένα «καφέ» που βρίσκονταν πάνω από την πλατεία άρχισαν να πετάνε αντικείμενα.

Σημείο, στο οποίο ξέφυγε για λίγο η κατάσταση αλλά με την παρέμβαση στης αστυνομίας που ήταν από την αρχή στον χώρο παρακολουθούσε, έληξε μέσα σε 20 δευτερόλεπτα…

Πηγή: sport-fm.gr