Οι… δουλειές της Έβερτον με τις ελληνικές ομάδες είναι πιθανό να συνεχιστούν, με τον Ντέιβιντ Μόγιες να έχει βάλει στο «μάτι» τον Μπάλας Μέγιερι. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού εμφανίζεται ως μεταγραφικός στόχος της αγγλικής ομάδας, με σκοπό να αποτελέσει τον αναπληρωματικό του Τιμ Χάουαρντ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Daily Mirror», ο Μόγιες θέλει να αυξήσει το συναγωνισμό κάτω από τα δοκάρια της Έβερτον και ο Μέγιερι αποτελεί ιδανική επιλογή.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, ο Ούγγρος τερματοφύλακας εμφανίζεται θετικός στο να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 22χρονος γκολκίπερ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του, με τον Ολυμπιακό να θέλει να τον «δέσει» και να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του, ενώ η Έβερτον είναι διατεθειμένη να «σπάσει» τη ρήτρα του, η οποία ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ (800.000 λίρες).

Οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στο Μάιο, όταν θα ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «ζαχαρωτών», καταλήγει το δημοσίευμα. Υπενθυμίζεται ότι στην Έβερτον αγωνίζεται ο Απόστολος Βέλλιος, ενώ η αγγλική ομάδα είχε φτάσει κοντά στην απόκτηση του Κώστα Μανωλά, τον Ιανουάριο.

Πηγή: england365.gr