Μια κακή παρένθεση θέλουν να αποτελέσει η ήττα από τον Ατρόμητο στην πορεία της ΑΕΚ στις τελευταίες αγωνιστικές των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας. Για να συμβεί αυτό όμως πρέπει να μείνουν όλοι ανεπηρέαστοι από το στραβοπάτημα στο Περιστέρι. «Να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά», ήταν τα λόγια του Νίκου Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια στους ποδοσφαιριστές του.

Στόχος της Ένωσης για τη συνέχεια της διαδικασίας των πλέι-οφ; Οι νίκες και στα δύο παιχνίδια έτσι ώστε να κατακτήσει την πρώτη θέση και να πάρει το εισιτήριο για την πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αρκετά κρίσιμο το επόμενο παιχνίδι, στο οποίο η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Για να ελπίζει θα πρέπει να πάρει τους τρεις πόντους στο ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αυτό που όμως καλείται να ξεπεράσει ο Κωστένογλου είναι δύο σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Λυμπερόπουλος χτύπησε στο πρώτο μέρος σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Τόμας και αισθάνθηκε ζαλάδες. Ο Κλωναρίδης είχε έντονους πόνους από χτύπημα που δέχθηκε στα πλευρά. Ο Βάργκας παραπονέθηκε ότι υποφέρει στον γλουτιαίο.

Όπως ενημέρωσε το ιατρικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων», η κατάσταση και των τριών θα επανεκτιμηθεί σήμερα, μετά τις νέες εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν.

Πηγή: sport-fm.gr