Έτοιμη παρουσιάζεται η διοίκηση του Άρη να προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παντελή Αντωνιάδη, ο οποίος θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τους Κατίδη, Γιαννιώτα, Γιαννίτση, Διούδη.

Ο 18χρονος αμυντικός χαφ είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης των «κίτρινων» στο φάιναλ φορ στις ηλικίες Κ-17 και οι διοικούντες θέλουν να τον επιβραβεύσουν με τον παραπάνω τρόπο.

Σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας, τα χαρακτηριστικά του νεαρού παίκτη παραπέμπουν σε εκείνα του Βιτόλο, όμως ο μικρός πατάει περιοχή και έχει αστείρευτες δυνάμεις.

Μάλιστα, ο Αντωνιάδης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων, όπως η Σαμπντόρια και η Αϊντραχτ που έχουν παρακολουθήσει από κοντά τις τελευταίες εμφανίσεις του.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο νεαρός κλήθηκε για προπονήσεις και στην Εθνική Νέων και όλα δείχνουν ότι το μέλλον είναι δικό του. Ο 18χρονος μέσος (γεννημένος στις 23 Μαρτίου 1994) ξεκίνησε στον Ατρόμητο Πλαγιαρίου, αλλά γρήγορα «μετακόμισε» στο Χαριλάου και μπήκε στους προπαίδες του Άρη.

Πρότυπο για τον νεαρό παίκτη αποτελεί ο Βαγκέλι και ο λόγος είναι το πάθος που έδειχνε στους αγώνες της ομάδας.

Σε αναζήτηση ρευστού βρίσκεται από σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ, αφού μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να βρει τουλάχιστον 130.000 ευρώ για να δοθούν στους Φατί και Ντίκο, που έχουν κάνει προσφυγή και θέτουν ως προϋπόθεση αναβολής της εκδίκασής της που έχει οριστεί για τις 21/5 την καταβολή μιας δόσης.

Πηγή: sport-fm.gr