Είναι γεγονός πως στην επικράτεια των μεικτών πολεμικών τεχνών οφείλεις να χρησιμοποιήσεις κάθε τμήμα του σώματός σου για να αποκτήσεις πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου.

Κι έτσι πολλοί θεωρούσαν πως ο μονόχειρας Nick Newell δεν θα είχε καμία τύχη απέναντι στον αντίπαλό του, μόνο που η πραγματικότητα θα τους διέψευδε πανηγυρικά.

Ο 31χρονος μαχητής από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ έχασε το αριστερό του χέρι λίγο μετά τη γέννα, μαθαίνοντας να κάνει τα πάντα με το άλλο του χέρι. Τόσο καλά που, όπως λέει, είναι πλέον σαν να έχει και τα δυο του χέρια.

hghfh

Κάτι που απέδειξε στη μάχη του με τον Vicente Luque για το LFA35 στον πρώτο κιόλας γύρο! Στο 2:10 του παρθενικού γύρου, όλα είχαν τελειώσει. Όσο για τον Newell, σχολίασε σχετικά: «Είμαι ένας από τους καλύτερους μαχητές του κόσμου και ανήκω στο UFC. Αυτό είναι. Πάει και τέλειωσε. Σας δίνω 14 λόγους γιατί ανήκω στο UFC. Είμαι ένας από τους καλύτερους μαχητές του κόσμου και το έχω αποδείξει 14 φορές», εννοώντας τη 14η νίκη του στους 15 επαγγελματικούς αγώνες που έχει δώσει.