Το μηδέν στην άμυνα και τουλάχιστον ένα γκολ θα αναζητήσει σήμερα ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση στην Τούμπα με τη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ

Ειδικότερα, για τον αποψινό αγώνα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης έχει καταλήξει στο σχήμα με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης και τους γρήγορους Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρη Σαλπιγγίδη στα άκρα. Πίσω από τον Μουσλίμοβιτς θα αγωνιστεί ο Βλάνταν Ιβιτς, με τους Βίκτορ Βιτόλο και Πάμπλο Γκαρσία να αποτελούν τους ανασταλτικούς μέσους.

Σχολιάζοντας το αποψινό παιχνίδι, ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε χαρακτηριστικά, « Οπως αντιμετωπίσαμε τον Αγιαξ, έτσι πρέπει να κάνουμε και με τη Φενέρμπαχτσε. Θα είμαστε πιο βελτιωμένοι, αφού δουλέψαμε πολλά πράγματα. Ξέρουμε ότι η Φενέρ είναι ομάδα με μεγάλους παίκτες, τεράστιο μπάτζετ, αλλά τις ομάδες δεν τις κάνουν τα λεφτά και τα ονόματα. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θέλουμε το μηδέν στην άμυνα και κάποιο ή κάποια γκολ που θα μας βοηθήσουν στη ρεβάνς. Πρέπει να προσέξουμε κάποια πράγματα της Φενέρ και κάποιους παίκτες της, αλλά πιο πολύ μας νοιάζει το πώς θα παίξει η δική μας ομάδα. Σε αυτό το κομμάτι εγώ προσωπικά είμαι πολύ σίγουρος ότι θα πετύχουμε. Γι΄ αυτό άλλωστε έχω κατασταλάξει στην αρχική ενδεκάδα. Πρέπει να πιέσουμε για να δώσουμε έμφαση στην επιθετική λειτουργία μας, αλλά πρέπει να προσέξουμε την εστία μας σαν κόρη οφθαλμού για να έχουμε το μηδέν στην άμυνα».