Η αστυνομία της Ιρλανδίας επιβεβαίωσε σήμερα πως γνωρίζει τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν στα κοινωνικά μέσα κατά του αστέρα του UFC, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, και τα καμώματά του σε τοπική παμπ.

Αυτόπτες μάρτυρες διηγήθηκαν στα social media πώς ο πρωταθλητής του MMA τα έβαλε με τρεις άντρες στην παμπ «Black Forge» σε προάστιο της πρωτεύουσας.

Ο 29χρονος ΜακΓκρέγκορ εθεάθη να μπαίνει στο μπαρ το βράδυ της Κυριακής πριν ξεσπάσει ο καυγάς που θα τα έκανε όλα γυαλιά-καρφιά. Οι εμπλεκόμενοι φέρονται να είναι ο Κόνορ, ένας νεαρός άντρας, ένας πενηντάρης και ένας τέταρτος τύπος. Όπως μεταδίδει ο «Irish Independent», οι αστυνομικές αρχές φαίνεται να γνωρίζουν για το γεγονός, δεν έχει όμως κατατεθεί καμία καταγγελία εναντίον του.

AP_114046951505

Η Lisa Leonard ανέβασε μια selfie με το αστέρι του MMA γύρω στις 11:36 το βράδυ που τον τοποθετεί πέραν αμφιβολίας στην εν λόγω παμπ. Ο εκπρόσωπος Τύπου της τοπικής αστυνομίας δήλωσε στον «Irish Independent»: «Δεν υπάρχει καμία αναφορά για το γεγονός ή καταγγελία από κάποιον τραυματία, τους ιδιοκτήτες της παμπ ή την ίδια την παμπ».

Για τον σάλο που ξέσπασε, ο ατζέντης του «Notorious» αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό…