Δεν του έφταναν όλα τα άλλα, τα εξωαγωνιστικά, του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό, είχε και τον «πονοκέφαλο» να υπολογίζει μόλις τον έναν εκ των τριών κεντρικών επιθετικών του για μεγάλο διάστημα. Ουσιαστικά, οι «πράσινοι» έβγαλαν μεγάλο μέρος του δύσκολου προγράμματος με μόνο τον Γκιγέρμο Μολίνς για τη θέση του σέντερ φορ.

Ο Αντρές Τσάβες είχε υποστεί θλάση οπίσθιο μηριαίο που τον κράτησε περίπου δύο μήνες εκτός γηπέδων, ενώ ο Λουτσιάνο έπαθε ρήξη χιαστών, κάτι που σημαίνει ότι θα αργήσει να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Τουλάχιστον, ο Εβρίτης τεχνικός μπορεί πλέον να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αργεντινού, καθώς είναι ετοιμοπόλεμος.

Ο Τσάβες μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα του «τριφυλλιού» από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά επειδή είχε μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση, αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο παίκτης χθες είχε κάποιες μικρές ενοχλήσεις και έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ για να είναι 100% σίγουρος υποβλήθηκε και σε μαγνητική, που έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τελείως το πρόβλημα.

Έτσι, βάζει υποψηφιότητα ακόμη και για το βασικό σχήμα στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο, καθώς ο Μολίνς αποκόμισε κάποιες ενοχλήσεις από το παιχνίδι της Λεωφόρου κόντρα στην Ένωση.

Ο Σουηδός επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει μία φλεγμονή ήπιας μορφής, που θα τον αφήσει εκτός κανονικού προγράμματος για δύο ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι στη συνέχεια θα προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και θα βάλει υποψηφιότητα να είναι στην αποστολή για το ματς στο Περιστέρι.