Συνάντηση με τον Αντρέα Τραβέρσο ζήτησε και πέτυχε ο Ανδρέας Δημητρέλος, ώστε να ενημερωθεί για τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνει η ΑΕΚ για να γλιτώσει την τιμωρία από την UEFA.

Όπως αποκαλύπτει η SportDay, ο πρόεδρος της Ένωσης ζήτησε επισήμως συνάντηση με τον επικεφαλής της επιτροπής Financial Fair Play, ο οποίος αποδέχθηκε το αίτημά του και θα συναντηθούν άμεσα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν έξι μέρες να στείλουν στο Financial Control Panel κάποιο έγγραφο, με το οποίο θα αποδεικνύει τη θέση της σύμφωνα με τις καλοκαιρινές της δεσμεύσεις.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει με τη συνάντηση με τον Τραβέρσο να δείξει ότι καταβάλει προσπάθειες να εξυγιανθεί, όμως αυτό δεν αρκεί στο συγκεκριμένο θέμα. Εκείνο που έχει σημασία για την Ένωση είναι να βρεθούν άμεσα χρήματα, ώστε να γλιτώσει την τιμωρία.

Κάτι που έκανε ο ΠΑΟΚ με την πώληση του Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ. Μάλιστα, λόγω της βεβαρημένης θέσης της η ΑΕΚ δεν έχει καν το δικαίωμα να επικαλεστεί επικείμενη πώληση της ΠΑΕ ή εισροή ρευστού από επενδυτή.

Πηγή: sport-fm.gr