Έναν γνωστό για εκείνον διαιτητή θα βρει στη Λισαβόνα ο Ολυμπιακός, στην αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ. Ο λόγος για τον Γερμανό Φέλιξ Τσβάιερ, ο οποίος ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει την αναμέτρηση στην Πορτογαλία και τον οποίον οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρει στον δρόμο τους στην εντός έδρας επικράτησή τους επί της Ριέκα. Εκεί όπου «σφράγισαν» τον Αύγουστο την είσοδό τους στους ομίλους του Champions League.

Παράλληλα, από την ΑΕΚ ανακοινώθηκε και ο διαιτητής που θα σφυρίξει τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Ριέκα στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Πρόκειται για τον 39χρονο Φινλανδό, Ματίας Γκεστράνιους. Ο συγκεκριμένος ήταν ο «άρχοντας» του αγώνα στο παιχνίδι της Άλκμααρ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), αλλά και τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ (6-1).

Παράλληλα, η εκπροσώπηση της Ελλάδας δεν περιορίζεται μόνο στους συλλόγους της. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο ρέφερι της αναμέτρησης μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Σέλτικ, επίσης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς, Λάζαρος Δημητριάδης, τέταρτος ο Δαμιανός Ευθυμιάδης και επιπρόσθετοι οι Χαράλαμπος Καλογερόπουλος και Αλέξανδρος Αρετόπουλος.