Ο ΠΑΟΚ είναι μεταξύ των φαβορί για τη διεκδίκηση του τίτλου στο τρέχον πρωτάθλημα της Super League, κάτι που αποτελεί στόχο, άλλωστε, από την ημέρα που τις τύχες της ΠΑΕ ανέλαβε ο Ιβάν Σαββίδης. Εάν αυτός υλοποιηθεί, ο βοηθός του Ράζβαν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάκι, υποστήριξε μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο SkyItalia, ότι θα γυρίσει πίσω στην πατρίδα του, την Ιταλία, με… ποδήλατο.

«Με τους Ιταλούς του προπονητικού επιτελείου αστειευόμαστε για το πώς θα επιστρέψουμε στην Ιταλία, αν θα κερδίζαμε το πρωτάθλημα. Για παράδειγμα, θα ήμουν έτοιμος να επιστρέψω… σε ποδήλατο! Θα δούμε πώς θα πάει, είμαι περίεργος. Είμαστε πολύ καλύτεροι και όλα θα κριθούν στον δεύτερο γύρο. Ο Ατρόμητος είναι μια έκπληξη για το πρωτάθλημα, καθώς δεν θεωρείται ένα από τα «μεγάλα» ονόματα και αν κερδίσουμε εναντίον τους, θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στην πρώτη θέση», τόνισε ο Μπάκι.

Όσον αφορά την πίεση που υπάρχει στον «δικέφαλο» του Βορρά, απάντησε: «Υπάρχει τρελός ενθουσιασμός, αλλά δεν είναι εύκολο το περιβάλλον. Υπάρχει μια τεράστια πίεση, επειδή η τηλεόραση και το ραδιόφωνο μιλούν συνεχώς για εμάς. Και ένας από τους στόχους μας είναι να προσπαθήσουμε να αποβάλλουμε κάποια από αυτή την πίεση που είναι το πιο δύσκολο πράγμα».

Όσον αφορά το πώς ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα, σημείωσε: «Θα πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς απέναντι τους αποκαλούμενους “μικρούς”. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο οικονομικό χάσμα μεταξύ των πρώτων τεσσάρων ή πέντε ομάδων και των υπόλοιπων. Το να πάρουν οι “μικροί” στην έδρα τους μια ισοπαλία απέναντι μας, ισοδυναμεί με μια νίκη γι’ αυτούς. Απέναντι σε αυτές τις ομάδες δεν είναι ποτέ εύκολο και γι’ αυτό, για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει να τους κερδίζουμε στην έδρα τους».