Όπως και σε ανάλογες περιπτώσεις, η ΑΕΚ δεν θα αφήσει τον Γιάκομπ Γιόχανσον «εκκρεμή» στη δύσκολη κατάσταση που προέκυψε γι’ αυτόν, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο επαναληπτικό παιχνίδι μπαράζ της Σουηδίας με αντίπαλο την Ιταλία. Αυτό σημαίνει ότι στον διεθνή Σκανδιναβό χαφ θα προταθεί επέκταση συμβολαίου, ασχέτως εάν οι προσπάθειες αυτές είχαν αρχίσει πριν υποστεί τη ρήξη χιαστών.

Από την πρώτη στιγμή όλοι εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του διεθνούς μέσου, όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αυτός που θα πρέπει να κάνει -και πρόκειται να κάνει- την κίνηση «ματ». Όπως γράφει η εφημερίδα «Live Sport», επανάφερε την πρόταση που είχε καταθέσει η ΑΕΚ στον Γιόχανσον. Δηλαδή, νέο τριετές συμβόλαιο με σαφώς βελτιωμένες αποδοχές…

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ήταν «σκασμένος» από τη στιγμή που έμαθε τα άσχημα μαντάτα για τον Γιόχανσον, τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα. Μάλιστα, τονίζεται ότι η όποια δυσαρέσκεια σχετικά με το ότι δεν έχει ανανεωθεί μέχρι στιγμής το συμβόλαιο του 27χρονου δεν αφορά τον παίκτη, αλλά τον μάνατζέρ του, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε απορρίψει την πρόταση που είχε καταθέσει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.