Μόνο ευδιάθετος δεν ήταν ο Βιτσέντσο Μοντέλα μετά το χθεσινοβραδινό ματς κόντρα στην ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Δεν είναι μόνο το 0-0, για δεύτερο σερί αγώνα με την ελληνική ομάδα, είναι και το γεγονός ότι το σύνολό του για μεγάλο διάστημα ήταν… εξαφανισμένο στο ΟΑΚΑ, με την Ένωση να μην επιτρέπει ούτε μια ευκαιρία στο πρώτο μέρος.

Ο 43χρονος τεχνικός βρίσκεται σε σαφή πίεση, κάτι που αποτυπώθηκε σε όλες τους τις κινήσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Καλογρέζα. Αμίλητος, ανέκφραστος και κυρίως χωρίς καθόλου κέφι, ο «αεροπλανίνο» με το ζόρι έβγαλε δύο-τρεις φωτογραφίες με κάποιους οπαδούς των «ροσονέρι» που ζουν στην Ελλάδα, ενώ από την ώρα που μπήκε στο πούλμαν της ομάδας δεν έβγαλε λέξη. Ούτε καν σε κάποιον από τους συνεργάτες του…

IMG_20171102_225416

Η καρέκλα του Μοντέλα τρίζει, κάτι που αποτυπώνεται και από τα πρωτοσέλιδα των ιταλικών αθλητικών εφημερίδων.

Η Gazzetta dello Sport, που ασχολείται κυρίως με το ρεπορτάζ των ομάδων του Μιλάνου έχει τίτλο: «Μετεξεταστέος ο Μοντέλα», ενώ αναφέρει ότι το δοκάρι του Μοντολίβο ήταν πολύ λίγο.

z5i2h6y0

Η Corriere dello Sport, εφημερίδα της Ρώμης, έχει τίτλο: «Τι διάολο;», αναφέροντας ότι ο Μοντέλα είναι… εκκρεμής.

x1hqt0gw

 

Τέλος, η Tuttosport, που εδρεύει στο Τορίνο, σημειώνει: «Μικρή Μίλαν, ο Μοντέλα τρέμει».

kvxan5lc

Πάντως, ούτε οι υπόλοιποι παίκτες της Μίλαν είχαν ιδιαίτερη διάθεση για πολλα-πολλά, με τους περισσότερους να αρνούνται να βγουν κάποια φωτογραφία με τον κόσμο, ή να υπογράψουν κάποιο αυτόγραφο. Εξαίρεση αποτέλεσαν οι Κέσι και Ροντρίγκες, ενώ τόσο «βαρύς» δεν έδειξε και ο Τζίτζο Ντοναρούμα.