Σοβαρά ζητήματα στο κέντρο της άμυνας έχει ενόψει του ματς της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League η ΑΕΚ, καθώς στο Μιλάνο δεν θα ταξιδέψουν οι Ούρος Τσόσιτς (ο Σέρβος αμυντικός δεν κατάφερε να είναι έτοιμος και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα) και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ενώ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που επέστρεψε πλέον στην αγωνιστική δράση, δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της UEFA.

Έτσι, οι μόνοι διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι οι Βράνιες, Γιαννούτσος και Τζανετόπουλος, ωστόσο τις πιο πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να αγωνιστεί ο Γιόχανσον στα στόπερ δίπλα στον Βόσνιο και όχι κάποιος από τους δύο νεαρούς Έλληνες.

Κατά τα’ άλλα, η αποστολή που ανακοίνωσε για τον αγώνα με τη Μίλαν ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει εκπλήξεις, καθώς εκτός έμειναν και οι Κονέ και Γιακουμάκης, ενώ «κόπηκε» για ακόμη μια φορά ο Άρναρ Τρίστανσον.

Τέλος, εκτός από τον Λαμπρόπουλο, δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν και οι Βινίσιους, Μπάρκας.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Ανέστης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Πατίτο, Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτας και Βλαχομήτρος.

9vdtu0me