Στη μεγάλη γκέλα της 7ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος έπεσε η Ομόνοια, η οποία έχασε εκτός έδρας με 2-1 από τον μέχρι πρότινος ουραγό, Ερμή Αραδίππου. Και πώς να αποφευχθεί το αρνητικό αποτέλεσμα, όταν ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ των «πράσινων», Ματ Ντέρμπίσαϊρ, χάνει ένα γκολ που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν χανόταν.

Με το παιχνίδι να είναι στο 62ο λεπτό στο 1-1, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού πήρε μια βαθιά μπαλιά και έκανε επέλαση προς την αντίπαλη περιοχή. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας βγήκε να κόψει τη φάση, αλλά η μπάλα ευνόησε τον Ντάρμπισαϊρ, που βγήκε μόνος του απέναντι στο τέρμα, έστω και από λίγο πλάγια θέση.

Όμως, η κατάληξη της φάσης δεν ήταν σίγουρα ούτε αυτή που περίμεναν όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα και σίγουρα ούτε αυτή που θα ήθελε ο ίδιος.

Για την ιστορία, ο Ερμής, στον οποίον παίζουν και οι… παλιοί μας γνωστοί Αραμπατζής, Ποτουρίδης, Γ. Γεωργιάδης και Σαντραβέλης, προηγήθηκαν και τελικά πήραν τη νίκη στο ματς, χάρη σε δύο γκολ του Εμεγκάρα στο 14’ και στο 64’. Όσο για την Ομόνοια, είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 41’ με τον Μαντούρο, ο οποίος είχε παίξει στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Δείτε την τρομερή χαμένη ευκαιρία του Ντάρμπισαϊρ: