Πανικός προκλήθηκε στην Ιταλία από το καυτό φιλί στο στόμα που έδωσε η Ιλάρι Μπλάζι, σύζυγος του θρύλου της Ρόμα και του ιταλικού ποδοσφαίρου, Φραντσέσκο Τότι, αλλά και παρουσιάστρια του ιταλικού Big Brother VIP, στην Μπέλεν Ροντρίγκεζ. Η τελευταία είναι πρώην σύντροφος του Μάρκο Μποριέλο, συμπαίκτη του Τότι στη Ρόμα για κάποια χρόνια και νυν συμβία του Αντρέα Ιανόνε, αναβάτη της Suzuki στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Moto GP.

Ο τελευταίος έχει το προσωνύμιο «μανιακός», λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα, που πολλές φορές τον οδηγεί σε παρορμητικές αποφάσεις τόσο εντός πίστας όσο και εκτός αυτής. Ενόψει του 15ου αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας στο Μοτέγκι της Ιαπωνίας, ο Ιανόνε κλήθηκε να σχολιάσει και το φιλί της Μπέλεν με την Ιλάρι. «Αυτό που ξέρω, είναι πως την επόμενη φορά που ο Φραντσέσκο Τότι θα έρθει στο Μιζάνο, θα πρέπει να τον φιλήσω και εγώ στο στόμα», είπε ο Ιταλός αναβάτης. Το εάν έκανε πλάκα ή το εννοούσε, μένει να φανεί.

Ο αγώνας του Μιζάνο για το 2018, τον οποίον παρακολουθεί σχεδόν κάθε χρόνο ο Τότι, είναι προγραμματισμένος για τις 9 Σεπτεμβρίου. Έντεκα μήνες υπομονή, λοιπόν, να δούμε εάν ο «μανιακός» κάνει την… απειλή του πράξη.